Balance Entertainment Agencija

Ukratko o Balance Entertainment Agenciji


Kako smo postali prepoznatljiva Hrvatska agencija?

Iza našeg 15. godišnjeg poslovnog iskustva u svijetu showbiznisa te iskustva u raznim organizacijama događaja i promocijama kao i u sudjelovanju na projektima i raznim edukacijama, stekli smo znanje ali i vještine i trikove za uspješnost proizvoda ili nekog događaja.​

MISIJA – unaprjeđenje svih aspekata poslovanja i poslovnih rezultata, na jednom mjestu po sistemu ključ u ruke.

VIZIJA – dovođenje novih trendova, tehnika i metoda u poslovni svijet, te angažiranje mladih talenata i stručnjaka u rješavanju ključnih problema u poslovanju


Misija i vizija

Zašto odabrati nas?

Event management, marketing, PR, upravljanje, branding i konzalting na jednom mjestu – Vi zaželite, mi ostvarujemo!

Sve je moguće, bilo kada, bilo gdje! Upoznajte naš način rada, proučite i odlučite. Jednom kada odaberete BALANCE ENTERTAINMENT, bit ćete sigurni da su Vaše želje i zahtjevi u pravim rukama.

Nakon petnaestogodišnjeg poslovnog iskustva u organizaciji evenata, marketingu, te svijetu showbusinessa osvježili smo web stranicu www.balance-entertainment.com.

Balance Entertainment d.o.o. je agencija čije je okosnica organizacija događaja i evenata te je ujedno i agencija koja je prije svega stekla prepoznatljivost u organizaciji klupskih partyja pa sve do organizacije raznih sportskih i kulturnih manifestacija, glazbenih festivala, korporativnih događanja i promocija te team buildinga. Osim raznih organizacija agencija se bavi i ostalim marketinškim segmentima kao što je PR, grafički dizajn, snimanje, video montaža i fotografija, web dizajn čime pružamo potpunu uslugu klijentu u promociji svojega proizvoda od samog razvijanja do plasiranja na tržište krajnjem kupcu.

Balance Entertainment okuplja i brojne prekrasne modele, plesače i plesne, animatore, promotore te druge talente kojima omogućava nastupe pod svjetlima reflektora i nastupa na brojnim pozornicama, klubovima i promocijama i raznim eventima.

Uvijek dostupni

Naš tim je uvijek dostupan putem e-pošte i odgovorit će Vam u najbržem mogućem roku.

kvalificirani agenti

Svi naši članovi tima su educirani profesionalci s certifikatima u brojnim područjima. Nudimo profesionalnost na visokoj razini.

najbolje ponude

Nudimo cjelovitu ponudu usluga s naglaskom na kvalitetu. Našim klijentima smo uvijek pristupačni i nastojimo dati više od očekivanog.

Upoznaj Naš Tim

Uz profesionalnost i raznovrsne kvalitete našeg stručnog tima, osiguravamo vrhunsku uslugu iza koje stoje brojne vještine, kreacije i trikovi za unapređenje Vašeg proizvoda ili događaja.

Osigurajte sve za Vaš proizvod ili događaj na jednom mjestu i prepustite se uravnoteženom timu stručnjaka i načina rada, te učinkovitoj i profesionalnoj poslovnoj organizaciji.

Raj za sve one koji jednostavno vole naći sva poslovna rješenja na jednom mjestu.

Kontaktiraj Najjaču agenciju za Sve poslovne potrebe.

Raj za sve one koji jednostavno vole naći sva poslovna rješenja na jednom mjestu.

Kontaktiraj Najjaču agenciju za Sve poslovne potrebe.

Što kažu O nama?

home_v13_quote
"Jako smo zadovoljni s dugogodišnjom suradnjom. Možemo se pohvaliti povećanom prodajom koje su naši premium brendovi ostvarili na Hrvatskom tržištu i profesionalnom utisku na brojnim eventima."
Hrvatska
home_v13_quote
"Na početku nisam mogao vjerovati da postoji tako profesionalan, kvalificiran i kreativan mladi tim. Srdačni modeli koji su predstavljali naše automobile i dobar marketing, su izazvali želju posjetitelja da s zadovoljstvom dođu i u našu auto kuću."
Hrvatska
home_v13_quote
"Kreativnost marketinga i tečnost komunikacije nas je ugodno iznenadila. Njen doseg se vidio i u naprednim marketinškim rješenjima, koji su nam povećali prodaju i ostavili premium dojam našim klijentima."
Hrvatska
home_v13_quote
"Jako sam zadovoljan sa susretljivošću, profesionalnosti i brzinom agencije u izvršavanju usluga. Povećan mi je promet klijenata već u prvom mjesecu suradnje."
Rijeka, Hrvatska
hr

Nastavljanjem korištenja stranice prihvaćate upotrebu kolačića. Više informacija

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su na "dopuštanje kolačića" kako bi se omogućilo najbolje iskustvo pregledavanja. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu bez promjene postavki kolačića ili kliknete "Prihvati" u nastavku, vi pristajete na to.

Zatvori