Balance Entertainment Agencija

Usluge


Naše Usluge

Nudimo širok broj usluga za sve potrebe. Ističemo se po tome što našim klijentima pružamo sve na jednom mjestu. Visoka profesionalnost usluga marketinga, event menadžmenta i multimedije po sistemu ključ u ruke.​

Marketing

Povećajte prodaju i svijest o Vašem proizvodu!

Stvaramo reputaciju i rast poslovanja svim našim klijentima. Uz dugogodišnje iskustvo i visoke razine usavršavanja, smo postali jedna od najtraženijih agencija u Hrvatskoj za vođenje marketinga nekim od svjetski poznatih brendova. Brendovi se uspinju i stvaraju u Balance Entertainment-u, obratite nam se s povjerenjem za Vaš razvoj.

Event Menadžment i Bookiranje Izvođača

stvorite događaj za pamćenje i privucite tisuće gostiju!

Vodimo sve od festivala, do klupskih događaja i korporativnih događaja. S reputacijom koju gradimo 15 godina garantiramo svakom klijentu da ćemo mu pružiti i više od njegovih očekivanja. Radimo sa svjetski poznatim imenima u svijetu zabave i organizirali smo prestižne događaje za internacionalna poduzeća. Prepustite sve nama i uživajte u događaju koji će Vam  pružiti prepoznatljivost i obožavatelje diljem Hrvatske, a možda i svijeta.

Nudimo širok roster glazbenih izvođača i talenata, raznih klupskih koncepata. Kreiramo jedinstvene klupske programe i promocije shodno Vašim željama. Uz naše prijedloge na balansirani način dolazimo do finalnog produkta.

Multimedija i produkcija

Zadivite svih s modernim grafikama, zvukom i drugim medijima.

Spoj najnovije opreme i mladog kreativnog tima stručnjaka Vam pruža multimedijsku produkciju koja prati uspješne i moderne svjetske trendove. Povećajte svoju upečatljivost i prepoznatljivost s vrhunskim grafičkim, audio i video dizajnom. Produciramo i brendiramo za poznate zvijezde, a mi svakog klijenta gledamo kao našu zvijezdu i pomažemo mu da to i svijet prepozna.

Raj za sve one koji jednostavno vole naći sva poslovna rješenja na jednom mjestu.

Kontaktiraj Najjaču agenciju za Sve poslovne potrebe.

Party program po mjeri, R’n’B Exclusive, Urban Fellaz za sve ukuse i potrebe.

Kontaktiraj Najjaču agenciju za klupske spektakle.

Što kažu O nama?

home_v13_quote
"Jako smo zadovoljni s dugogodišnjom suradnjom. Možemo se pohvaliti povećanom prodajom koje su naši premium brendovi ostvarili na Hrvatskom tržištu i profesionalnom utisku na brojnim eventima."
Hrvatska
home_v13_quote
"Na početku nisam mogao vjerovati da postoji tako profesionalan, kvalificiran i kreativan mladi tim. Srdačni modeli koji su predstavljali naše automobile i dobar marketing, su izazvali želju posjetitelja da s zadovoljstvom dođu i u našu auto kuću."
Hrvatska
home_v13_quote
"Kreativnost marketinga i tečnost komunikacije nas je ugodno iznenadila. Njen doseg se vidio i u naprednim marketinškim rješenjima, koji su nam povećali prodaju i ostavili premium dojam našim klijentima."
Hrvatska
home_v13_quote
"Jako sam zadovoljan sa susretljivošću, profesionalnosti i brzinom agencije u izvršavanju usluga. Povećan mi je promet klijenata već u prvom mjesecu suradnje."
Rijeka, Hrvatska
hr