Balance Entertainment Agencija

Usluge Multimedije i Produkcije

Produkcija Multimedije na Višoj Razini

Multimedija je najefikasniji način komuniciranja. Produkcijom Multimedije možemo pokazati bilo kome i bilo kada neku poruku koja može biti u bilo koju svrhu. Prikažite svoj brend ili poduzeće u najboljem svjetlu uz suvremene tehnike produkcije i najnoviju opremu.

Bez obzira treba li Vam fotografiranje, video ili audio produkcija, možda grafički dizajn ili izrada promotivnih materijala naš profesionalni tim će Vam pomoći stovariti jedinstven i prepoznatljiv identitet.
Produkcija u svrhu oglašavanja i brendiranja nema granica, uz 15. godišnje iskustvo garantiramo  profesionalne rezultate koji će stvoriti osjećaj autoriteta i povjerenja u Vašoj publici i klijentima, te će povećati vaš priljeve klijenata i obožavatelja.

Usluge Fotografiranja i Dizajna

Fotografiranje i Grafički dizajn su umjetnost prikazivanja vizuala na privlačan i zanimljiv način, koji koristimo u svrhu prezentiranja Vašeg brenda ili poduzeća. Prikazivanjem brenda, usluga i proizvoda na privlačan način dokazano povećava prodaju i povjerenje u proizvod za 80%.

 

Privucite poslovne partnere i klijente s profesionalnim vizualima, koji će ostaviti utisak povjerenja, znatiželje i oduševljenja svima koji vide Vaše proizvode ili usluge na raznim medijima.

Usluga Fotografiranja i Snimanja Videozapisa

Nudimo uslugu fotografiranja i snimanja s profesionalnom opremom. Sirove snimke obrađujemo u Adobe Photoshop-u, Adobe Lightroom-u, Adobe Premiere PRO i Adobe After Effects-u. Obradom snimljenih materijala dodajemo novu dimenziju WOW efekta koji će zgrabiti pozornost i stvoriti upečatljiv dojam.

 

Korištenjem vrhunske opreme svaki zadatak u svim uvjetima rada, izvršavamo bez poteškoća. Dugoročno snimanje i fotografiranje naših profesionalaca garantira da će svaki poseban trenutak biti zabilježen i prikazan u najboljem svjetlu.

Usluga fotografiranja i snimanje Eventa

Bez obzira radi li se o festivalu, promociji, klupskom događaju, vjenčanju ili korporativnom događaju, naši fotografi će Vam pomoći ovjekovječiti svaki bitan trenutak, kvalitetan proizvod ili poslovnu uslugu koju nudite. Korištenjem profesionalne opreme ćemo Vam omogućiti da se i vaša profesionalnost reflektira kroz kvalitetne i vizualno efektne fotografije.

 

Jedan od ključnih elemenata uspješnog događaja je zabilježavanje njegovih najboljih trenutaka. Uz našu izvrnu opremu i talentirane stručnjake se ne morate brinuti o tome da li se snimanje odvija po danu ili po noći, na otvorenom ili zatvorenom. Bez obzira na uvjete rada, pružit ćemo vam ispolirani profesionalni album slika ili videozapise koje će ovjekovječiti vaše događaje i dopustiti Vama, vašim klijentima i partnerima do doživite ponovno te trenutke.

Usluga fotografiranja i snimanja Proizvoda​

Nudimo uslugu fotografiranja proizvoda, događanja, vjenčanja, ugostiteljskih objekata, slika za marketinške kampanje, te fotografiranje vila za odmor.

Živimo u pretežito vizualnom svijetu, zato je jedna od najmlađih društvenih mreža (Instagram), dobila ogromnu popularnost u proteklih par godina, upravo zato što se bazira na vizualnoj komunikaciji. Zbog velike konkurencije na tržištu, danas uspijevaju samo oni s najvećom kvalitetom vizualne predodžbe proizvoda ili usluge. Korištenjem napredne tehnologije i vještih ruku koje upravljaju s njima ćemo Vam pomoći ostaviti visoko traženi broj kvalitete i profesionalnosti.

Usluga fotografiranja i snimanja objekata

Fotografija je jedan od najefikasnijih načina vizualnog komuniciranja, ipak jedna slika govori 1000 riječi.

Nudimo mogućnost slikanja unutrašnjosti i vanjštine objekata za brojne svrhe, gdje Vi dobivate potpuna autorska prava na te slike za bilo koju komercijalnu upotrebu. U digitalnom dobu je sve na dohvat ruke, zašto ne bi i ugođaj ili estetika vaših objekata bila na dohvat ruke milijunima potencijalnih klijenata ili poslovnih partnera?

Slikanje i snimanje događaja, proizvoda i objekata

Zadivite svih s vrhunskim fotografijama i snimkama.

Slikanje i snimanje događaja, proizvoda i objekata

Zadivite svih s vrhunskim fotografijama i snimkama.

Usluga Brendiranja i Grafičkog dizajna

Naši profesionalni dizajneri će Vam pomoći da utjelovite duh i originalnost Vašeg brenda. Primjenom bilo kojeg željenog stila ćemo na kreativan način istaknuti sve Vaše kvalitete i stvoriti jedinstven grafički identitet.

Stvaranje Brenda i uvijek istog grafičkog jezika ulijeva povjerenje i prepoznatljivost svim Vašim proizvodima, uslugama i ostalim dijelovima poduzeća koje želite istaknuti. Bez obzira na Vaše zahtjeve, Vaši klijenti su nam uvijek u fokusu i s našim iskusnim dizajnerima ćemo Vam dati savjete i smjernice kako da kroz svoj jedinstven grafički identitet ostvarite pravi dojam za prikupljanje, ponovno vraćanje klijenata i povećanje broja zainteresiranih.

Usluga grafičkog dizajna i brendinga

Nudimo uslugu brendinga i rebrandinga proizvoda ili poduzeća. Kroz usluge naših stručnjaka možete biti sigurni da ćemo Vam stvoriti prepoznatljiv brend koji prati moderne trendove.

Brendiranje je važno za tvrtku zbog sveukupnog doma koji Vaša tvrtka ostavlja. Brendiranje može promijeniti način na koji ljudi percipiraju vašu marku, može pokrenuti novo poslovanje povećati svijest o robnoj marki i s time povećati vrijednost tvrtke kroz generiranje novih kupaca ili poslovnih partnera. Najvažniji razlog zašto je markiranje važno za tvrtku jest to što se tako tvrtka prepoznaje i postaje potrošačima poznata.

Usluga izrade logotipa

Logotip je najvažniji element brendiranja, pogotovo što se tiče ovog faktora, jer je u osnovi lice tvrtke. Zato je bitno da prati srž brenda i potiče svih koji se susretnu s njim na radoznalost o njemu. Estetski lijep logotip je više od lica brenda, već i ulaznica za velik doseg, popularnost i prepoznatljivost.

Zbog toga Balance Entertainment prati crte profesionalnog dizajn logotipa koji je moćan i lako pamtljiv. Uz to svojim klijentima stvara grafički identitet koji garantira prepoznatljivost na tržištu.

Usluga izrade promotivnih materijala

Promotivni materijali su najvažniji korak u stvaranje oglasa, jer bez promotivnih materijala ni ne možete doći do Vaših klijenata i privući ih da koriste Vaše usluge i proizvode. Kroz dugogodišnje iskustvo izrade promotivnih materijala, nudimo izradu materijala za razne niše uz korištenje vizualnih i psiholoških trikova kako bi pustili upečatljiv i zadovoljavajuć dojam na Vašu ciljanu skupinu. 

Brendiranje, Grafički dizajn, Izrada Logotipa i Promotivni materijali s karakterom.

Postavi svoj brend i vizualni jezik koji privlači pozornost.

Brendiranje, Grafički dizajn, Izrada Logotipa i Promotivni materijali s karakterom.

Postavi svoj brend i vizualni jezik koji privlači pozornost.

Usluga Audio i Video produkcije

Naš tim nudi naprednu audio i video produkciju. Spojem suvremenog audioinženjerstva i video obrade smo u mogućnosti dati pružiti poseban osjećaj bilo kojoj publici.

Spajanjem raznih tehnika i vještina iz više segmenata ekspertize vezanih za audio i video produkcijeu pružamo širok spektar usluga koje će zadovoljiti i najzahtjevnije klijente, te zadiviti i najzahtjevniju publiku.

Usluga Audio produkcije i Najma Glazbenog studija

Naš tim nudi naprednu audio i video produkciju. Spojem suvremenog audio-inženjerstva i video obrade možemo dati pružiti poseban osjećaj bilo kojoj publici.

 

Spajanjem raznih tehnika i vještina iz više segmenata ekspertize vezanih za audio i video produkcije pružamo širok spektar usluga koje će zadovoljiti i najzahtjevnije klijente, te zadiviti i najzahtjevniju publiku.

Poslušaj Svježe i Moderne Beatove

Balance Beats je poznat po svojem Urbanom i modernom zvuku, koje ste možda već čuli na pjesmama od domaćih hip hop izvođača. Specijaliziramo se u zvukovima novog vala moderne glazbe, koji dominira top ljestvicama i brojnim inozemnim i domaćim hitovima. Svaki beat je unikatan i naš producent prilagođava zvukove izvođaču, uz svjež i moderan Vibe.
Usluga Glazbena produkcije

Naš glazbeni studio je specijalizirani dio ureda za snimanje, mixanje i audio produkciju instrumentalnih ili vokalnih glazbenih izvedbi, izgovorenih riječi i drugih zvukova. Prostor za snimanje je posebno dizajnirao audio inženjer kako bi se postigla optimalna zvučna svojstva (zvučna izolacija, difuzija i apsorpcija odjeka zvuka koji bi u suprotnom mogao ometati zvuk koji slušatelj čuje).

Naš mladi i vrlo talentirani producent Dj Cashew nudi produkciju glazbe u jedinstvenom stilu i koji odgovara imidžu klijenta. Produkcija muzike je dostupna u raznim žanrovima i svojom melodijom ulazi u uho bilo kojem slušatelju, te time garantira hit koji će dati dodatnu prepoznatljivost izvođaču ili brendu.

Usluga Najma Glazbenog Studija

Glazbeni studio se može koristiti za snimanje vokala, instrumentalnih glazbenika (npr. Električna gitara, klavir, saksofon) kao i za snimanje radio reklama i radio emisija.

Studio je opremljen vrhunskom opremom koja garantira najveću kvalitete glazbe, te je dostupna svim strastvenim dušama koje se odluče proizvesti sljedeći hit singl ili album u samom središtu Rijeke.

Dj & producer akademija
Voditelj odjela glazbenog studia “Balance Beats” je DJ Cashew koji svojim znanjem i iskustvom omogućava izvođačima kreiranje kompletne glazbene podloge “beata” kao i finalni produkt pjesme.
 

Uz uslugu produkcije muzike nudimo edukaciju glazbene produkcije i puštanja glazbe kao Dj. Kroz Vaše novostečeno znanje tajni glazbene industrije ćete vaše slušatelje ostaviti bez daha i u odličnom osjećaju koji se može opisati samo kroz pokrete uz glazbu.

Znanje i vještine za fantastičan audio dizajn.

Iznajmi studio, napravi svoj hit ili uči od najboljih.

Znanje i vještine za fantastičan audio dizajn.

Iznajmi studio, napravi svoj hit ili uči od najboljih.

Usluga Video produkcije

Trebate spot, reklamu, promotivni video ili animaciju? Recite nam što želite i prepustite težak dio posla nama. Napredne i suvremene tehnike videoprodukcije su na dohvat rukama. Profesionalni i kreativni tim pisaca, grafičara i kamermana su tu da Vam pomognu oduševiti sve gledatelje vašeg sadržaja.

Usluga Izrade Promotivnih Videozapisa i Reklama

Većina današnjeg promotivnog sadržaja je u video formatu, da biste ostali u toku s tržištem se morate adaptirati na njegovu zahtjevu potražnju za novim, zanimljivim i jedinstvenim sadržajem. Balance Entertainment će Vam pomoći da budete ispred konkurencije, korištenjem najnovijih metoda i tehnologija za promoviranje Vašeg proizvoda ili Brenda.

Prilikom produkcije promotivnog video sadržaja uvijek imamo krajnjeg potrošača na umu, time i maksimalnu efektivnost Vaše investicije, te povećanje poslovnog rezultata.

Usluga izrade glazbenih video spotove

Nudimo produkciju, režiju i izradu vrhunskih glazbenih spotova koji se uklapaju u svaki stil glazbe. S profesionalnom opremom će Vaši spotovi dobiti filmski izgled i dodati ukupnom dojmu vaše pjesme.

 

Dobar glazbeni spot osigurava velik broj pregleda, a time i veći uspjeh artista. Naš tim stručnjaka će se pobrinuti da Vaš spot bude HIT!

Usluga produkcije specijalnih efekata i animacija

Videozapisi s posebnim efektima i animacijama ostavljaju dodatnu razinu upečatljivosti i nadrealnost koja ostavlja gledatelje bez daha. Profesionalnom razinom stvaranja sadržaja u Adobe After Effects-u ćemo napraviti impresivne animacije i posebne efekte po Vašoj mjeri.

 

Zadivite sve one koji će gledati Vaše videozapise s jedinstvenim animacijama i efektima, za koje je odgovoran kreativni mladi tim stručnjaka. Uz pomoć grafičara i stručnjaka za vizualne efekte ćete biti dugo pamćeni i dijeljeni na društvenim mrežama.

Usluga Najma statista

Nudimo uslugu najma velikog broja statista koji će upotpuniti viziju vaših fotografija i videozapisa. Pomažemo Vam ostaviti pravi dojam Vašim postojećim i budućim klijentima.

Naši statisti će upotpuniti prikaz Vašeg proizvoda ili usluge i pomoći svim klijentima da se zamisle kako ih koriste. Obratite nam se s povjerenjem za velik izbor statista.

Promotivni videozapisi, reklame, glazbeni spotovi, animacije i posebni efekti kakve svijet još nije vidio.

Zauzmi svoj položaj u svijetu vrhunske video produkcije.

Promotivni videozapisi, reklame, glazbeni spotovi, animacije i posebni efekti kakve svijet još nije vidio.

Zauzmi svoj položaj u svijetu vrhunske video produkcije.

Što kažu O nama?

home_v13_quote
"Jako smo zadovoljni s dugogodišnjom suradnjom. Možemo se pohvaliti povećanom prodajom koje su naši premium brendovi ostvarili na Hrvatskom tržištu i profesionalnom utisku na brojnim eventima."
Hrvatska
home_v13_quote
"Na početku nisam mogao vjerovati da postoji tako profesionalan, kvalificiran i kreativan mladi tim. Srdačni modeli koji su predstavljali naše automobile i dobar marketing, su izazvali želju posjetitelja da s zadovoljstvom dođu i u našu auto kuću."
Hrvatska
home_v13_quote
"Kreativnost marketinga i tečnost komunikacije nas je ugodno iznenadila. Njen doseg se vidio i u naprednim marketinškim rješenjima, koji su nam povećali prodaju i ostavili premium dojam našim klijentima."
Hrvatska
home_v13_quote
"Jako sam zadovoljan sa susretljivošću, profesionalnosti i brzinom agencije u izvršavanju usluga. Povećan mi je promet klijenata već u prvom mjesecu suradnje."
Rijeka, Hrvatska
hr

Nastavljanjem korištenja stranice prihvaćate upotrebu kolačića. Više informacija

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su na "dopuštanje kolačića" kako bi se omogućilo najbolje iskustvo pregledavanja. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu bez promjene postavki kolačića ili kliknete "Prihvati" u nastavku, vi pristajete na to.

Zatvori