Balance Entertainment Agencija

Usluga Event Menadžmenta

Duga Tradicija Spektakularnih Trenutaka

Agencija Balance Entertainment bavi se event menadžmentom već 15 godina, te smo se istaknuli kao vodeća event agencija u regiji. Status vodeće agencije u regiji opravdan je sa više od 1000 organiziranih događanja i promocija u noćnim klubovima, ugostiteljskim objektima, događanjima na otvorenom, glazbenim festivalima te sportskim i kulturnim događanjima, kao i brojnim korportivnim događanjima za svjetske brendove.

Naša stručnost u organizaciji, vođenju i stvaranju događaja postavila su visoku ljestvicu u organizaciji događanja.

U sklopu event menadžmenta nudimo apsolutno sve po sistemu “ključ u ruke”, od kreiranja i osmišljavanja događaja, kompletne promocije, postavljanja razglasa tehnike i rasvjeta, bookinga izvođača , performera, modela, hostesa, talenta, statista, dovođenja sponzora, organizacije i edukacije operativnog dijela ljudskih resursa, te snimanje i fotografiranje događaja.

Ulažemo velik trud da svaki Vaš gost i klijent bude više nego zadovoljan, da se lijepo provede i da se o Vašim događajima još dugo priča i prisjeća sa zadovoljstvom.

To nas čini jedinstvenim i pouzdanim za bilo koju suradnju čime garantiramo zadovoljstvo Vaših gostiju i Vas kao našeg klijenta.

Usluge Programa Klupskih Događaja i Promocija

Veliko nam je zadovoljstvo reći da smo s brojnim iskustvima stekli izvrsno poznavanje publike i svih scenarija koji se mogu odviti u nekom noćnom klubu. Zbog toga se naši klijenti mogu jednostavno opustiti i gledati zadovoljstvo publike te uživati u klupskom spektaklu ili promociji svog brenda na događaju.

Iza svakog događaja stoji rad našeg iskusnog dugogodišnjeg event tima, koji pokriva sve segmente organizacije klupskog događaja, po sistemu “ključ u ruke”.

Svakom organizacijom klupskih događanja garantiramo pravi spektakl koji će zadiviti sve prisutne, privući još više gostiju sljedeći put, te stvoriti veliki “hype” kroz brojne medije. Ponosimo se velikim uspjehom u prodaji ulaznica koristeći razne metode marketinga, koje će Vam na efektivan način uštedjeti novac.

Nadolazeći događaji

Doznaj koji događaj organiziramo u tvojoj blizini. Slobodno nam se pridruži i povedi ekipu sa sobom!

Popularni Party R’n’B EXCLUSIVE

Balance Entertainment je agencija najpoznatija po svojim kultnim party programima, koje organizira u cijeloj Hrvatskoj i inozemstvu. Naše vrhunske programe su prepoznali i brojni klubovi koji nas često zovu da radimo naše ikonične spektakle. 

R’n’B Exclusive je najpoznatiji urbani klupski party brend  u režiji Balance Entertainmenta, koji je ugostio brojne glazbenike iz regije ali i zvijezde sa svjetske scene koje su uveličale naša događanja.

Visoka posjećenost R’n’B Exclusive partya, okrunjena je proslavom 10 godišnjice, održane na ljeto 2019. godine u sklopu Rise Up festivala u Poreču (Hrvatska) 

 

Party program po mjeri, R’n’B Exclusive, Urban Fellaz za sve ukuse i potrebe.

Kontaktiraj Najjaču agenciju za klupske spektakle.

Party program po mjeri, R’n’B Exclusive, Urban Fellaz za sve ukuse i potrebe.

Kontaktiraj Najjaču agenciju za klupske spektakle.

Usluge Programa Korporativnih Događaja

Poznati smo po suradnji s prestižnim svjetskim brendovima i poduzećima. Za njih smo organizirali i vodili brojne događaje koji su dodali profesionalnosti i ozbiljnosti njihovog brenda i poduzeća. Kroz suradnju sa svjetskim prestižnim brendovima koji su zahtijevali savršene događaje smo dokazali moć naše organizacije.

Upečatljiva Profesionalnost s Elegantnim Zabavama, Konferencijama i Zakuskama

Naši stručnjaci u marketingu će vam pomoći prepoznati potrebe tržišta i kako se najefikasnije oglašavati potencijalnim kupcima, upotrebom modernih metoda analiza ciljanih skupina i brojnih digitalnih alata za dopiranje do vašeg idealnog klijenta.

Profesionlana organizacija Poslovnih Zabava, Konferencija, Kongresa, Zakuski i Proslava.

Oduševite svoje poslovne partnere, klijente i zaposlenike.

Profesionlana organizacija Poslovnih Zabava, Konferencija, Kongresa, Zakuski i Proslava.

Oduševite svoje poslovne partnere, klijente i zaposlenike.

Usluge Programa Festivalskih Događaja

Velik broj poznanstva, partnerstva i iskustva nam je omogućio da budemo ključni suorganizatori u brojnim festivalima. Naša ponuda brojnih izvođača, poznavanje tržišta i kreativna direktiva su osigurali veliki uspjeh brojnih festivala.

Za kreaciju festivala vršimo svu potrebnu pripremu, planiranje, marketing, booking, multimediju te kompletnu organizaciju i operativu festivala ili njegovih segmenata. Predviđene pripreme su izvršene na vrijeme i u dogovoru s predviđenim datumom. Nudimo pakete dogovora povoljnog smještaja za goste i internacionalne zvijezde, s našim partnerima te svu potrebnu strukturu i tehniku za provedbu festivala.

Duga tradicija Vrhunskog Rise Up Festivala

Već 5+ godina sudjelujemo u organizaciji Rise Up festivala u Poreču. Od njegovog osnutka smo puno napredovali i stekli potrebne vještine i znanja za vrhunsku provedbu, koje ga čine glavnom atrakcijom za brojne turiste i danas. Rise Up festival je spoj raznih oblika glazbe s vrhunskim izvođačima iz cijelog svijeta i nezaboravnim spektaklom za sve ukuse.

Trodnevni program Rise Up festivala svaki put zavlada ulicama Poreča. Za vrijeme trajanja festivala dovodi uzbuđenu i zabavnu atmosferu svim turistima i domaćim gostima iz Hrvatske. Neke stvari se ne mogu opisati riječima, zato jednostavno morate biti tamo da bi doživjeli Rise Up festival.

Rise Up festivalu su gostovala brojne svjetske zvijezde, koja svako ljeto privlače tisuće gostiju i turista na ovaj festival dobre zabave i rasplesane atmosfere. Više o Rise Up festivalu možete pogledati na www.riseupporec.com

Tradicija Rise Up festivala, suorganizatori brojnih drugih i iskustvo koje donosi rezultate.

Stvori svoj kultni festival koji privlači tisuće.

Tradicija Rise Up festivala, suorganizatori brojnih drugih i iskustvo koje donosi rezultate.

Stvori svoj kultni festival koji privlači tisuće.

Što kažu O nama?

home_v13_quote
"Jako smo zadovoljni s dugogodišnjom suradnjom. Možemo se pohvaliti povećanom prodajom koje su naši premium brendovi ostvarili na Hrvatskom tržištu i profesionalnom utisku na brojnim eventima."
Hrvatska
home_v13_quote
"Na početku nisam mogao vjerovati da postoji tako profesionalan, kvalificiran i kreativan mladi tim. Srdačni modeli koji su predstavljali naše automobile i dobar marketing, su izazvali želju posjetitelja da s zadovoljstvom dođu i u našu auto kuću."
Hrvatska
home_v13_quote
"Kreativnost marketinga i tečnost komunikacije nas je ugodno iznenadila. Njen doseg se vidio i u naprednim marketinškim rješenjima, koji su nam povećali prodaju i ostavili premium dojam našim klijentima."
Hrvatska
home_v13_quote
"Jako sam zadovoljan sa susretljivošću, profesionalnosti i brzinom agencije u izvršavanju usluga. Povećan mi je promet klijenata već u prvom mjesecu suradnje."
Rijeka, Hrvatska
hr

Nastavljanjem korištenja stranice prihvaćate upotrebu kolačića. Više informacija

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su na "dopuštanje kolačića" kako bi se omogućilo najbolje iskustvo pregledavanja. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu bez promjene postavki kolačića ili kliknete "Prihvati" u nastavku, vi pristajete na to.

Zatvori